Aanraking is een eerste levensbehoefte

De belevingen van…

Thomas 

Jasmijn gaat geen ‘schemaatje’ af, maar voelt écht wat voor jou het beste is op dat moment. Een unieke, enorm rustgevende, verfrissende ervaring. Aanrader!

Tamara

Wat een geluk, ik heb een massage bon gekregen van een vriendin voor de december actie bij Beleef massage. Ik ben vandaag heerlijk verwend met een massage van Jasmijn van top tot teen.
Een uur later, volledige ontspannen en met het gevoel alsof ik zweefde zat het er helaas weer op. Ik kan het iedereen aanraden, Jasmijn bedankt!

Raymond  

Goede ontvangst en een fijne massage in een ontspannen omgeving.

Elske

We hebben Shantala babymassage aan huis gekregen van Jasmijn. Wat een goede keus! Het persoonlijke contact met Jasmijn voordat we iets gaan doen, is heel prettig. Daarnaast neemt ze altijd iets lekkers mee voor bij de koffie/thee :-). Ik heb veel geleerd aan ‘strijkingstechnieken’ en Jasmijn kijkt ook goed mee hoe onze baby op alles reageert. Je ziet Jasmijn mee genieten met het contact met de baby en dat is heel erg mooi! Op het eind kregen we nog een kleinigheidje, waardoor we regelmatig zullen terugdenken aan wat we hebben geleerd en besproken. Bedankt hoor!”

Yvette 

Een heerlijke lichaamsmassage in een mooie rustgevende ruimte. Je nam echt de tijd voor mijn rug. Sinds lange tijd heb ik weer goed kunnen ontspannen. Dankjewel!

Lianne

De cursus babymassage bij Jasmijn van Beleef: echt een aanrader! In drie lessen heeft ze me geleerd hoe ik mijn zoontje kan masseren. Jasmijn is een enthousiaste docente die duidelijk plezier haalt uit het werken met kleintjes. Ook mooi om te zien hoe ze genoot van de reactie van mijn baby op de massage! We kregen elke les een gezellig onthaal met een kopje thee met iets lekkers. Mijn baby en ik genieten nog zeer regelmatig van de geleerde massagetechnieken. Dank je wel! 🙂

Jeannette 

Na een heerlijke massage ontspannen aan de dag begonnen.

Esmiralda

Net super fijne cursus gehad over babymassage die we kunnen toe passen in de kinderopvang! #Fantaziehuis #HeerlijkToetjeOp!

Afspraak Maken

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.