Aanraking is een eerste levensbehoefte

De verandering…

Eind januari  2016 vertrok ik met Mila naar Bali. We zouden eigenlijk alleen daarheen gaan, maar een paar dagen voor vertrek kwam ik op het idee om ook ergens anders heen te gaan en dat werd Australië.
Zo vertrokken we voor een paar dagen naar Bali en vlogen vervolgens naar Perth. Met heel veel geluk kon ik nog een camper krijgen voor die periode (eind hoogseizoen). Het eerste moment de weg op met de camper was spannend. Een vreemd land, links rijden, samen op pad, gekke en vooral ook enge dieren en insecten, maar mijn hart maakte sprongetjes. Wat voelde ik me stoer, dus eigenlijk vooral trots reed ik de weg op. Al vrij snel was het links rijden best gewoon (ondanks dat ik nog best vaak de ruitenwisser aan deed in plaats van mijn richtingaanwijzer aan te zetten 😉 )  We zijn langs allerlei plaatsen richting het zuiden gereden, op prachtige campings gestaan, fantastische mensen ontmoet en weer veel ervaring in mijn rugzak meegenomen. Het fijnste was om even samen te genieten, voordat ze 5 dagen per week naar school zou moeten.
Voordat ik vertrok had ik al een maand enorm veel last van mijn rug, nog op de dag  van vertrek had mijn fysiotherapeut mijn rug ingetapet, zodat ik redelijk in het vliegtuig kon zitten. Na een dag op reis was alle pijn verdwenen. Ik merkte gedurende de reis dat ik eigenlijk ook heel moe was. Gelukkig was ik op de perfecte plek om lekker rustig aan te doen en veel te slapen. Al snel voelde ik dat het mijn werkplek was die niet meer goed voor me was en daar de moeheid vandaan kwam. Ik had het idee dat ik op mijn werk alleen nog maar energie aan het verliezen was en er geen nieuwe meer voor terug kreeg, met andere woorden het zoog me leeg.  Tijd voor verandering, tijd om stappen te gaan zetten. En zo had ik 3 maanden na mijn reis mijn laatste werkdag en was de verandering een feit.

3 Oktober was de dag dat mijn website online ging, de eerste massage geboekt werd en allemaal lieve mensen in de avond langskwamen om met mij de start van “beleef” te vieren. Wat een mooie dag was dat!
Nu een jaar later mag ik vandaag de hele dag mensen ontvangen voor een massage en vanavond ga ik lekker uiteten om te vieren dat “beleef ‘een jaar bestaat.
Inmiddels heb ik al honderden mensen mogen masseren zowel bij mij in de praktijk als bij mensen thuis, maar ook bij verschillende bedrijven. Ik heb allerlei ouders mogen ontmoeten en ze geleerd hoe ze hun baby kunnen masseren, wat vooral enorm meegenieten is!! Sinds april geef ik ook cursussen bij kinderdagverblijven, een cadeautje voor de baby’s en peuters, maar zeker ook voor mezelf, want wat is dat leuk om te doen! Wat ben ik nog steeds ontzettend blij met mijn keuze om mijn eigen massagepraktijk te starten! Ik doe wat me blij maakt en wat ik echt leuk vind! Helemaal klaar voor een nieuw jaar “beleef” ♥

Afspraak Maken

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.