Aanraking is een eerste levensbehoefte

Liefde…

Liefde… wat valt er veel te vertellen over de liefde. En wat kan ik liefde soms ongelooflijk ingewikkeld vinden.

Het is bijna Valentijnsdag. Ik heb geen partner, ik ben alleenstaand zoals dat genoemd wordt.
Nou vind ik mezelf niet helemaal alleenstaand, want ik ben met mijn dochtertje. En zij is mijn liefde.
Mila is mijn gelukje. Ik had niet in de planning staan dat ik zwanger zou worden, maar ik werd wel zwanger. Ik was op reis naar Kenia om daar vrijwilligerswerk te doen en daar ontmoette ik de vader van Mila. Terug in Nederland bleek ik (wat ik al dacht te voelen) zwanger. Weghalen was geen optie, maar ervan houden wel.

Mijn vader vond het niet kunnen dat ik zwanger was geworden. Hij stuurde me een brief met allemaal praktische zaken waar ik niet aan zou kunnen voldoen, omdat ik haar alleen ging opvoeden. Het was een opsomming aan zorgen, want dit kon nooit goed gaan. Maar het belangrijkste kon ik niet terug vinden in de brieven… Dat was juist ja, liefde. Liefde voor dat kleine zieltje wat groot aan het groeien was in mijn buik. Dan zijn andere dingen toch al minder belangrijk? En ik heb het vertrouwen dat het wel goed komt.

In mijn leven heb ik wat moeite met me durven binden, maar ook kan ik angst hebben voor verlating. Ik denk zelf dat ik de goede hechting vroeger wat gemist heb.
Ik heb hier mijn weg in moeten vinden met Mila, maar dat is gelukt. Wat kan je veel van je kind leren zeg. Vooral op het gebied van liefde leer ik het meeste van haar.
Want 1 ding weet ik zeker, nou ja voel ik vooral en dat is dat ik van haar hou ♥
Op Valentijnsdag, wordt dan ook de dag dat ik de liefde ga vieren met Mila, want liefde hoeft niet alleen te zijn voor je partner.

Een leuke Valentijnsactie, gewoon omdat ik een andere liefde van mij met jullie wil delen, massage.
Kom je op Valentijnsdag voor een massage dan mag je zelf bepalen wat je ervoor wilt betalen ♥

Afspraak Maken

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.