Aanraking is een eerste levensbehoefte

Op naar 2018!

Vanavond nog even een afsluitend avondje 2017 met eten, wijntjes drinken en spelletjes spelen met vrienden. En dan met een Moëtje 2018 in! 😉

Wat een mooi jaar was 2017! Veel gezien, gedaan, geleerd en beleeft zowel privé als met mijn eigen praktijk.
Ik begon 2017 vol spanning. Hoe zal het gaan met mijn praktijk?

Toen ik het jaar ervoor begon met beleef merkte ik dat ik elke keer, als naar mijn agenda keek, in de stress schoot en ik kon dat niet naast me neerleggen. In februari afgelopen jaar kwam (o.a. doordat ik een inspirerend stuk gelezen had) het punt dat ik de volgende maand gewoon maar liet komen. Ik wist toch niet hoe het zou gaan lopen, dus om er stress over te hebben had eigenlijk totaal geen zin. En gelukkig kon ik die rust behouden. Ik heb niet meer zoveel naar mijn agenda van een maand erna gekeken. Ik heb geleefd! En tot nu toe is het goed gekomen. Maar het blijft soms spannend.

Na de zomer ben ik gelukkig ontzettend druk geweest, soms misschien zelfs iets te druk.
In de afgelopen maanden moest ik dan ook mijn balans vinden in hoeveel ik werk en dat het niet TEveel wordt.
Ik neem graag zoveel mogelijk werk aan, want je weet niet hoe de maand erna gaat zijn. Super leuk en ik wordt er helemaal blij van als mijn agenda helemaal vol staat. Ik maak nog steeds sprongetjes van binnen. En soms kan ik het niet laten om ook echt wat vreugdes dansjes te doen 🙂 Ik merk dat ik het heerlijk vind om veel te werken, omdat ik het leuk vind om te doen en dat is zoveel waard!
In November was het af en toe wel wat TEveel. Soms was ik 5 of 6 dagen aan het werk en daarnaast nog liefde en aandacht aan mijn dochtertje geven. Aandacht voor mezelf gaat dan een beetje verloren. Maar toch hoop ik dat een volgende maand weer net zo druk gaat zijn.

Een paar wensen die ik heb voor beleef in 2018:
– Veel mensen laten ontdekken hoe fijn een massage kan zijn.
– Meer cursussen geven
– Meer bedrijven vinden om daar stoelmassages te geven
– Andere mensen inspireren
– Kindermassages op scholen geven

Ik wens iedereen het allerbeste voor 2018 and may all your wishes come true!! ♥

Afspraak Maken

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.