Aanraking is een eerste levensbehoefte

Pay It Forward

Ken je de film Pay it forward? Of ben je bekend met wichtelen?
De film heb ik al meerdere keren gezien, mooi!. Wichtelen ken ik vanuit mijn vorige werk. We gaven er daar een andere draai aan, maar de gedachte erachter bleef: iemand wat warmte geven in deze koude en donkere periode.

Ik kan echt enorm opleven en happy worden van een kleine attentie. En eigenlijk zie ik het dan helemaal niet als iets kleins, maar betekent het juist veel; een vriend die voor mijn deur staat met bubbels, omdat ik een grote stap heb genomen. Vorige week nog een lief kaartje in mijn brievenbus en appjes, omdat mijn oma overleden is. Mijn dochtertje die opgevangen wordt, zodat ik ergens naartoe kan of gewoon zodat ik even een dagje voor mezelf heb Voor mij allemaal grote kleine dingen. Herken je dat?

Iets kleins doen voor een ander kan zoveel betekenis hebben. En daarnaast krijg je er zelf ook een goed gevoel bij, omdat het geluk van de ander weer terugkaatst. Ik zeg win-win!

kind-campaign-graphic

Nou ben ik vandaag jarig en krijg ik ook weer allemaal lieve berichtjes, telefoontjes en kaartjes. Hoe grappig, terwijl ik dit aan het schrijven ben ging de bel en stond er spontaan een vriendinnetje voor de deur om me te feliciteren, ook weer zo’n mooi voorbeeld
Maar goed, ik had bedacht, ik ga tot de kerst (dus een beetje de wichtelperiode) elke dag iets doen wat een ander vrolijk maakt. Het zou super zijn als je met me meedoet (hoeft niet elke dag te zijn) en iemand een happy momentje geeft. Natuurlijk leuk als je dan even laat weten wat je gedaan hebt om een ander te laten stralen en… PAY IT FORWARD!

Afspraak Maken

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.